Café Arken

Fabriksgatan 2, 20500 Åbo | Tel. (02) 215 3600 / 040 567 1229

Café Arken on Åbo Akademin Arken-korttelissa sijaitseva lounas- ja tilausravintola anniskeluoikeuksilla. Vanhassa tehdasmiljöössä voit nauttia edullisesti maukkaan ja ravitsevan lounaan. Lounas sisältää salaattipöydän ja itse leivottua leipää. Tarjoilemme niin kotiruokaa kuin eksoottisempiakin ruokalajeja, ja voit valita lounaasi useammasta annosvaihtoehdosta. Meillä on myös tarjolla laktoosittomia ja gluteenittomia vaihtoehtoja sekä kasvis- ja vegaanivahotoehtoja. Lounaan lisäksi tarjolla on Reilun Kaupan kahvia ja teetä, lounassalaatteja, täytettyjä patonkeja, sämpylöitä, leivonnaisia sekä kakkuja.

Ravintolassamme on 168 istumapaikkaa sisällä sekä muutama paikka ulkona pääsisäänkäynnin luona. Ruokasalin yhteydessä on lisäksi varattavissa oleva 32 hengen erillinen kabinetti, joka sopii loistavasti lounas- tai kahvikokouksille ja tarjoaa mahdollisuuden nauttia lounas - rauhassa ja jonottamatta.

Huhtikuun alusta syyskuun loppuun, Arkenin sisäpihalla voidaan järjestää festivaalityyppisiä tapahtumia.

Meiltä voit tilata tarjoilut ja tilat kaikenlaisiin tilaisuuksiin kahvitilaisuuksista karonkkaan, kokouksiin ja konferensseihin, buffet- ja cocktailtilaisuuksiin sekä korkeatasoisiin illallisiin. Tarjoamme lisäksi erilaisia catering-palveluja.

Ota yhteyttä niin räätälöidään yhdessä juuri teille sopiva paketti!

Utanför Café Arken by nightKonferensMiddagerKabinettKaffebrödCaféLakeLobbyReception

Aukioloajat

MA-PE 8.00-11.30
(Lounas 11.00-13.30)

Yhteystiedot

Patrik Lindström

patrik.lindstrom@abo.fi

Frej Holmberg

frej.holmberg@abo.fi

Mick Stadthagen

mick.stadthagen@abo.fi