Café Arken

Fabriksgatan 2, 20500 Åbo | Tel. (02) 215 3600

Café Arken är en lunch- och beställningsrestaurang med A-rättigheter belägen i Arkenkvarteret vid Åbo Akademi. Här kan du till ett förmånligt pris avnjuta en välsmakande och näringsriktig lunch inklusive salladsbuffé och hembakat bröd i en gammal fabriksmiljö. Vi satsar på allt från husmanskost till mer exotiskt inspirerade rätter. Du kan välja mellan flera olika alternativ varje dag, som även lämpar sig för veganer, laktosintoleranta, celiakier m.m. Utöver lunchen har vi även ett heltäckande utbud rättvisemärkta kaffe- och tesorter, lunchsallader, fyllda baguetter, semlor, kaffebröd samt kakor.

Matsalen har 168 sittplatser och vi har även ett antal sittplatser ute vid huvudingången. Inne i matsalen finns även ett bokningsbart kabinett, som rymmer 32 personer. Kabinettet är utmärkt för lunch- eller kaffemöten och erbjuder en plats där man ostört kan avnjuta dagens lunchbuffé utan att behöva köa.

Under perioden 1 april till 31 oktober kan vi även ordna festivalliknande evenemang på Arkens innergård.

Vi erbjuder all slags traktering såsom kaffebjudningar, konferens- och disputationstrakteringar, buffé- och cocktailtillställningar samt högklassiga middagar. Vi erbjuder även catering av olika slag.

Tag kontakt så skräddarsyr vi ett paket enligt era önskemål!

 

 

Utanför Café Arken by nightKonferensMiddagerCateringHealthy breakConference setup

Öppetider

MON-FRE 8.00-13.30
(Lunch11.00-13.30)

Kontakt

Patrik Lindström

(Svenska, suomi, english)

patrik.lindstrom@abo.fi

Frej Holmberg

(Svenska, suomi, english)

frej.holmberg@abo.fi

Mick Stadthagen

(Svenska, english, deutsch)

mick.stadthagen@abo.fi


 catering@abo.fi